Vill du kunna leverera de bästa fakturatjänsterna på marknaden till dina kunder?

Crediflow har ett komplett partnerprogram både för integratörer så väl som rena återförsäljare. Med moderna API'er kan du presentera vår lösning som din egen, eller använd dig av våra partnersäljare för att få det stöd som behövs för att dina affärer ska ta fart.

Kontakta oss så ser vi hur vi tillsammans kan erbjuda dina kunder den bästa lösningen!

service och support optosweden

Så här tycker våra partners!

Gör som andra, upplev helheten!

Crediflows lösning CrossState ger ett helt integrerat digitalt fakturaflöde i MONITOR och hjälper våra kunder att ytterligare effektivisera sina verksamheter.

Tjänsten för fakturatolkning och mottagning av e-faktura aktiveras enkelt direkt i MONITOR och gör att våra kunder nu sparar dyrbar tid som de kan lägga på mer värdeskapande aktiviteter.

Samarbetet med Crediflow, en lyhörd och engagerad leverantör, ger hög kvalitet i vår slutprodukt och är en viktig del för att upprätthålla ett affärssystem i världsklass.

Monitor ERP System AB

Tillsammans med Crediflow kan vi på Jeeves hjälpa våra kunder att öka sin produktivitet genom att lägga sin tid på värdeskapande och utvecklande uppgifter.

Hur gör vi det? Jo, genom att automatisera viktiga ekonomiflöden som inkommande och utgående fakturor där Crediflows produkt CrossState och Jeeves ERP löser flödet snabbt och smärtfritt åt användaren. När fakturor och inköpsorder matchar varandra skapar vi tillsammans ett helt automatiserat flöde hela vägen till betalning.

Tack vare Crediflows gedigna kompetens kan vi erbjuda våra kunder en tjänst som omfattar både en bra produkt och ett fantastiskt team bakom spakarna.

Jeeves Information Systems AB

I dagens digitala samhälle ställs det fler och fler krav på automatiserade lösningar och smarta integrationer.

Proclient har sedan 2014 tillsammans med Crediflow levererat en uppskattad tjänst till kunder över hela landet som effektiviserar deras fakturahantering. Med CrossState eVoyce och vår Plusfunktion får våra kunder fakturan registrerad och konterad rätt in i Pyramid.

Kunderna kan också välja till extern hantering vilket gör att första gången de ser fakturan är den redan konterad och klar inne i Pyramid.

Proclient System AB

Baserat på feedback och önskemål från våra kunder har vi tillsammans med Crediflow tagit fram en unik plattform i Pyramid Business Studio för digitalt fakturaflöde som kombinerar det bästa av två världar:
- Branschledande tolkningsteknik genom AI och Maskininlärningsteknik
- Bibehållen full kontroll, med attest och kontering direkt i Pyramid

Effektivt, skalbart och i ett gränssnitt designat för snabbhet. Läs mer om KR Systems lösning Elektronisk fakturahantering (EFH)

Vi på KR System har över 500 kunder under vår förvaltning där vi dagligen hjälper till att effektivisera och förenkla processer. OptoSwedens gedigna kompetens och engagemang gör att vi tillsammans kan erbjuda våra kunder en bra produkt och ett starkt team.

KR System

Att få till en smidig lösning där fakturor tolkas automatiskt och kommer in direkt in i Zoezi-affärssystem där det enkelt går kolla av dem och sen bekräfta för automatisk betalning är otroligt viktigt för oss och våra kunder.

Kunderna kan tack vare detta minimera den administrativa tiden och lägga det på sin kärnverksamhet istället. Samarbetet med Crediflow har fungerat väldigt bra, får snabb respons när vi har frågor och har fått stöttning i under hela utvecklingsarbetet.

Mikael Håkansson

Zoezi AB

I Trinax Tid- & Projekt så kan våra kunder skapa offerter, tidrapporter, fakturor, projektuppföljning och nu med vår integrerade lösning tillsammans med Crediflow så kan vi även erbjuda en komplett lösning för inkommande och utgående fakturor.

Detta gör arbetet för våra kunder mycket effektivt.

Fredrik Yli-Luopa

Trinax AB

Vi har tillsammans med Crediflow skapat en sömlös integration mellan Garp och ett av marknadens bästa leverantörsfakturasystem, helt rätt i tiden tycker vi, då denna typ av lösning efterfrågas allt mer, så att våra kunder ges en effektiv och platsoberoende kontroll, övervakning och attesterings-process.

Mathias Bohlin

GC Solutions AB

Crediflow är kompetenta och trevliga att arbeta med, alltid villiga att göra anpassningar och erbjuda hjälp.

Vi är mycket nöjda kunder sedan 4 år, en smidig och toppen leverantör av utskrifter och e-fakturor helt enkelt.

Sebastian Öberg

Vägfas AB

Som utviklingspartner nyter vi godt av deres meget omfattende kompetanse og erfaring slik at vi sammen kan utvikle de beste løsningene for våre ulike kundegrupper.

At Work Systems AS

Vi sökte en partner som dels har mycket hög kompetens inom tolkning, dels kan vara en strategisk partner kring automatisering och digitalisering av våra tjänster.

Martin Johansson

LR Revision & Redovisning

Det Crediflow erbjuder i form av teknik, säkerhet, tillgänglighet och support är av yppersta klass och ovärderligt för oss som partner.

Swinx AB

Det DocUp erbjuder i form av smidighet och effektivitet till våra användare hade inte varit möjligt utan Crediflows tjänster och API integrationen.

DocUp AB